Veliki uspeh mitrovačkih učesnika na Omladinskom festivalu u Kuli


U subotu, 1. juna u Kuli, na 10. Festivalu omladinskih pozorišta Vojvodine, Kreativni studio i teatar „Gartel“, sa svojom predstavom „Briši od svoje žene“ osvojio je 3. mesto.

Pored trećeg mesta osvojili su i nagradu za najbolju scenografiju, i tri nagrade za glumačka ostvarenja. Za glumačku kreaciju nagrađen je Goran Vučanović. Siniša Krstić je briljirao i osvojio nagradu publike i nagradu za najbolju ulogu po mišljenju selektora.

Na Omladinski festival u Kuli, pored Kreativnog studija i teatra „Gartel“, iz našeg Grada plasirala se i monodrama „Srce od lego kocki“, koja je po odluci žirija i publike dobila nagradu za najuspešnije glumačko ostvarenje. Ova nagrada pripala je Anesi Hopić.

Mila Burić je osvojila nagradu za glavnu žensku ulogu u predstavi „Lkudsko biće i porok zvani piće“, Mitrovačke gimnazije. Ovim plasmanom, Kreativni studio i teatar „Gartel“, „Parno romoro“, i Mitrovačka gimnazija, obezbedili su učešće na tradicionalnoj manifestaciji „Revija pobednika“, koja će se održati krajem godine, u organizaciji Ustanove za negovanje kulture „Srem“.


Pročitaj prethodni

Medena voda: Jednostavan preparat koji predstavlja spas za vaše telo

Pročitaj sledeći

Mitrovačka gimnazija osvojila drugu nagradu na Ekipnom republičkom takmičenju iz matematike

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian