U Karate klubu „Srem” radionica sa dr Momčilom Matićem: „Ishrana dece i sportista”


Radionica pod nazivom „Ishrana dece i sportista” sa dr Momčilom Matićem održaće se u subotu, 2. novembra sa početkom u 16 časova u prostorijama Karate kluba „Srem”, u Sremskoj Mitrovici.

Momčilo Matić je doktor prirodne medicine. Doktorirao je na Institutu za prirodnu medicinu, SAD. Profesor je na Institutu za prirodnu medicinu i Akademiji za estetiku i kozmetologiju. Autor knjiga: Kako da se ne razbolimo, Zdravlje i vitkost bez dijete, Kancer je moguće sprečiti i izlečiti i Najzdraviji recepti iz prirode. Drži predavanja u zemlji i inostranstvu. Sarađuje i piše tekstove za časopise: „Hrana kao lek“, „Ona“ i druge.

Sve u vezi sa ishranom o kojoj se toliko govori mozete naći na internetu, ali šta je od toga istina a sta ne? Istinu o ishrani nam donosi profesor Matić, ne samo na osnovnu temu, a to je „Ishrana dece i sportista“, nego i na sve ono sto želite da znate vezano za zdravlje. Spreman je da odgovori na svaki vašu dilemu i na svako vaše pitanje.Kako priroda može da nam pomogne,kakvu ulogu igra u prevenciji zdravlja na ovoj radionici dobicete odgovore i za neki od vaših konkretnih slučajeva.

🍉🍇🍈🍋🍊🍍🍒🍓🍅🍎🥒🥦🥑🍆🥝🥕🥝

Ulaz: 300din

Informacije i prijave za radionicu: 0652626660 📞


Pročitaj prethodni

Predstava za decu „Moj mali poni” u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Pročitaj sledeći

Pustite me da odmorim dušu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − seven =

sr_RSSerbian