Trodnevna online radionica „Meditacija & disanje” sa Šri Šri Ravi Šankarom


Trodnevna online radionica „Meditacija & disanje” sa Šri Šri Ravi Šankarom, osnivačem Art of Livinga, održaće se u krajem meseca. I to, od petka, 26. marta do nedelje, 28. marta.


Na radionici sa održanoj u februaru u celoj Evropi, prisustvovalo je više od 5000 ljudi! Budi deo globalne promene. Promena počinje sa pojedincem. Jedinstvena i ekskluzivna radionica sa jednim od najvećih svetskih učitelja meditacije i joge i osnivačem Art of Livinga Šri Šri Ravi Šankarom. Šri Šri je humanitarni lider, duhovni učitelj i ambasador mira. Njegova vizika za društvo bez stresa i nasilja ujedinila je milione ljudi širom sveta kroz društveno-korisne projekte i Art of Living programe.

Imamo tu čast da po drugi put u roku od mesec dana budemo u društvu jednog od najvećih učitelja meditacije i joge u svetu. Svi koji su prisustvovali radionici znaju koliko je dragocena. Doživljaj sa radionice se ne može prepričati. Ali vam možemo pokazati. Iako se radionice trenutno održavaju onlajn, energija koja se oseti tokom iste, je i te kako neprocenjiva. Poletna. Snažna. Hrabra. Sve što nam treba u ovoj godini punoj iskušenja.

U proteklih godinu dana prošli smo kroz puno promena

Trodnevna online radionica
Trodnevna online radionica „Meditacija & disanje”, foto: Art of Living

U proteklih godinu dana prošli smo kroz puno promena. Neke od njih su bile prilično izazovne. I kada su prošle, trebalo je puno vremena da se potpuno oporavimo. Mnogi su još na tom putu… A, mi svi zajedno, ne samo da ćemo vam pokazati put, nego će mo vas odvesti do destinacije! U samo tri dana po tri sata online radionice „Meditacija & disanje” sa Šri Šri Ravi Šankarom, osetićete ponovo radost i slobodu!

Centralna tehnika Art of Livinga je Sudaršan Krija. To je ritmična, meditativna tehnika disanja koja nas dovodi u stanje duboke meditacije, a gde su telo, dah i um u harmoniji, povezani sa izvorom životne energije. Većina toksina, emotivnih i fizičkih stresova se otpušta disanjem. Na taj način je moguća potpuna promena životne percepcije. Ne samo da ćete osetiti pravu radost i slobodu, već ćete moći i da ih zadržite, jer na radionici dobijate alatke koje ćete moći da koristite koliko god želite!

Na unutrašnje putovanje vodiće vas Šri Šri Ravi Šankar i sertifikovani učitelji Art of Living Srbije.

Termini održavanja: 26.3. – 18:00 – 21:00
27.3. – 16:00 – 19:00
28.3. – 16:00 – 19:00

Kotizacija po promotivnim cenama: Oni koji pohađaju prvi put – 4.800 din Oni koji ponovo pohađaju – 2.000 din

Informacije i prijave: kod bilo kog učitelja Art of Living Srbije
Vesna Lakaj: vesna.lakaj@artofliving.rs 065 2593933 ili 063 560098
Ili preko linka: https://register.artofliving.org/rs/civicrm/event/register?id=32&lcMessages=sr_RS&reset=1


Pročitaj prethodni

10 stvari koje vas odvraćaju od sreće

Pročitaj sledeći

Danas se navršava 17 godina od martovskog pogroma

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian