Sutra „Srbija u ritmu Evrope“: Mitrovčanke sa pesmom „La la love“


Sedam devojčica iz Sremske Mitrovice će u subotu, 22. juna u Vrnjačkoj Banji u živom prenosu na Prvoj televiziji sa pesmom La la love predstavljati svoj grad na manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope”.

Početak manifestacije, kao i televizijskog prenosa je tačno u podne. Mitrovčanke će nastupiti pod rednim brojem 3 i predstavljaće Republiku Kipar.

Glasanje je već u toku, a za naše devojčice to možete uraditi slanjem SMS poruke sledeće sadržine: PESMA (razmak) 03 na broj 1557. Sa jednog broja telefona mozete glasati neograničen broj puta, sve do završetka televizijskog programa. Cena SMS poruke je 78 dinara sa PDV-om.

Pored Mitrovčanki na manifestaciji učestvovaće i deca iz još preko dvadeset drugih gradova i opština širom Srbije, a sam projekat obuhvata takmičenje u pevanju i plesu. Učesnici manifestacije iz svakog grada predstavljaće po jednu evropsku zemlju.

Ukoliko Mitrovica pobedi na ovom takmičenju, živi televizijski prenos takmičenja naredne godine će biti upravo iz našeg grada. Takođe Sremska Mitrovica će biti domaćin dece iz svih drugih gradova učesnika u projektu, a deca pobednici će putovati u zemlju koju su predstavljali.

ozon


Pročitaj prethodni

Humanitarno veče za Pavla: Anastasija Holc u Pozorištu „Dobrica Milutinović”

Pročitaj sledeći

Pobuna cveća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian