Sremice učestvuju u akciji „Pokloni haljinu“


Bliži nam se vreme proslavljanja kraja srednje škole, a ne sumnjamo da buduće maturantkinje već uveliko razmišljaju o svojim potencijalnim haljinama za to posebno veče.

Nekadašnje maturantkinje iz Sremske Mitrovice su na Srem(č)icino oduševljenje, odlučile da poklone svoje haljine budućim svršenim srednjoškolkama. Na taj način one će svakako olakšati i smanjiti deo troška, koji se izdvaja za matursko veče.

Ova akcija pod nazivom Pokloni haljinu, već drugu godinu zaredom na veoma human i anoniman način ulepšava maturske večeri mnogim mladim devojkama.

Kancelarija za mlade će realizovati ovu akciju tako što će pomoći da se obuku maturantkinje Sremske Mitrovice i mitrovačkih sela koje su u teškoj materijalnoj situaciji. Cilj akcije je da svako ko je u mogućnosti donese haljinu u prostorije Kancelarije za mlade.

Prema rečima Biljane Matić, koordinatora Kancelarije za mlade ove godine za maturantkinje biće obezbeđena šminka, frizura i nokti, tako da će biti poptpuno opremljene za njihov važan dan.

Akcija će se sprovesti u svim osnovnim i srednjim školama

Maturske haljine devojke mogu odneti u prostorije Kancelarije za mlade (Svetog Dimitrija br. 10).


Pročitaj prethodni

Otvorena je izložba ART3 „Zoo okret u portret“ u Galeriji „Lazar Vozarević“

Pročitaj sledeći

Monodramom „Srce od lego kocki“ obeležen je Svetski dan Roma u Beogradu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian