Šetnja za sve generacije na Fruškoj gori


 

Druga po redu Šetnja za sve generacije na Fruškoj gori gostuje na 3. Festivalu mentalnog zdravlja i održaće se u nedelju, 14. oktobra sa početkom u 11 časova.

 

Plan dana:

Polazak je organizovan iz Starih Ledinaca sa okretnice autobusa 76 u 11 časova. Autobus 76 kreće u 10:15 časova sa Glavne železničke stanice u Novom Sadu. Ukoliko mesta u autobusu budu popunjena, GSP će poslati još jedan autobus, kako bi svi zainteresovani mogli da učestvuju u šetnji.

Ruta: Stari Ledinci – vidikovac Kesten – Beli Majdan – Stari Ledinci

Povratak je predviđen autobusom koji kreće u 13:55 ili u 15:30 iz Starih Ledinaca, u zavisnosti od vremena završetka šetnje.

Tura je ovirno 10km, a postoji mogućnost i skraćivanja u zavisnosti od kondicije učesnika. Učešće je besplatno, a potrebno je sa sobom poneti osveženje i užinu.

Šetnja je u organizaciji Penjačkog Kluba Adrenalin, Np Fruška Gora, Instituta za javno zdravlje Vojvodine i Crvenog krsta Novog Sada, u želji da se promovišu fizički aktivni životni stilovi koji su dostupni svima, a imaju i funkciju okupljanja kako porodice tako i cele zajednice. Povezanost sa drugima, a i fizička aktivnost važni su faktora koji doprinose našem blagostanju.

Bez obzira na nivo fizičke spreme, pozvani su svi sa svojim porodicama (decom, roditeljima, bakama i dekama, rođacima) i prijateljima pridruže u laganoj šetnji po Fruškoj gori.

 

Pogledajte celokupan program Festivala mentalnog zdravlja: http://izjzv.org.rs/app/FMZ/


Pročitaj prethodni

GdeKoKad u BuKbAru No.61

Pročitaj sledeći

150 godina od rođenja Alekse Šantića: Izložba „Otima se duša iz olovnih dana“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian