SAD: Misteriozni metalni stub u sred pustinje


SAD: Misteriozni metalni stub je pronađen u predelu gde su obično samo kamenje i ovce.

Radnici Vlade SAD-a naišli su na bizarnu metalnu konstrukciju u „veoma udaljenom području“, u kojem se obično nalazi samo ovce i ogromne crvene stene. Tim je prošle nedelje sprovodio brojanje velikih rogova ovaca helikopterom u jugoistočnoj državi Juta, u Sjedinjenim Državama, kada je jedan primetio nešto neobično ispod.


Visoka metalna figura u šali je skovala delić „vanzemaljske životne forme“ u video snimku koji je snimio jedan od članova radne grupe koju su činili Aero biro za javnu bezbednost u Juti i Odeljenje za resurse divljih životinja u Juti.

SAD: Misteriozni metalni stub
SAD: Misteriozni metalni stub, foto: cnet
„Šalili smo se ako jedan od nas iznenada nestane, onda svi ostali trčimo koliko nas noge nose.“

„Jedan od biologa … je to primetio, a mi smo slučajno preleteli direktno preko vrha. Bio je poput, ‘Vhoa, vhoa, vhoa, okrenite se, okrenite se!’ A ja sam rekao, ‘Šta?’ A on je poput, „Postoji ova stvar tamo – moramo to pogledati!“, Rekao je pilot Bret Hačings za novinsku mrežu KSL. „Šalili smo se ako jedan od nas iznenada nestane, onda svi ostali trčimo koliko nas noge nose.“

Rekao je da se čini da je monolit visok između tri i četiri metra. Te kao da je tamo namerno podmetnut. „Pretpostavljam da je reč o nekom umetniku novog talasa ili znate, nekome ko je bio veliki fan (2001: Svemirska odiseja)“, rekao je gospodin Hačings. U filmu iz 1968. referencirao je scenu u kojoj se nasumično pojavio crni monolit.

SAD: Misteriozni metalni stub
SAD: Misteriozni metalni stub, foto: Inventiva

Izjava Odeljenja za javnu bezbednost Odeljenja Jute otkrila je da nije bilo naznaka ko je mogao napustiti strukturu na toj određenoj lokaciji.

„Članovi posade pronašli su metalni monolit ugrađen u zemlju u udaljenom delu crvene stene. Posada je rekla da nema očiglednih naznaka ko je tamo mogao staviti monolit “, navodi se u izjavi.

Rekli su da lokacija neće biti otkrivena zbog rizika da radoznali pojedinci ostanu na cedilu i da im je potrebno spasavanje. „Nezakonito je postavljanje građevina ili umetničkih dela bez odobrenja na javnim zemljištima pod federalnim upravljanjem, bez obzira sa koje ste planete“, rekli su iz odeljenja. „Biro za upravljanje zemljištem utvrdiće da li treba da istraže dalje.“


PROČITAJTE JOŠ I: Novi Zeland: Maorka prvi put na čelu Ministarstva spoljašnjih poslova

Pročitaj prethodni

Bath bomb iz kućne radinosti: Kako do preslatke kugle

Pročitaj sledeći

Duge trepavice za tili čas: Recept za domaći serum

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 6 =

sr_RSSerbian