Radionica „Ciljevi” u Startit Centru Inđija


U sredu, 30. oktobra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana prva od pet besplatnih radionica serijala „5 koraka do uspeha”.

Radionica će biti fokusirana na Ciljeve, odnosno na korake kako da se pravilno postave i što je još važnije kako i da se ostvare.

Zašto je u životu neko uspešan, a neko je manje uspešan zavisi upravo od umeća postavljanja i ostvarenja ciljeva. Nije samo važno da se postavi cilj, to manje-više svako može, ali ostvariti taj cilj je već veština koju će polaznici radionica imati priliku da (u)vežbaju na ovoj radionici i postanu majstori uspeha.

Kome je namenjena radionica?

Radionica je namenjena svima koji žele da nauče kako da postavljaju ciljeve i što je još važnije, kako da ostvare iste, kao i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač

Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i sa iskustvom od preko 20 godina u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave

Radionica će biti održana u sredu, 30. oktobra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem forme https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScPNRHbNb6bzo1u7y84jhVe-sAoEs9J2TmQ3wxizNHeJtT4RQ/viewform


Pročitaj prethodni

Predstava za decu „Zelena Čarolija“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Pročitaj sledeći

Predstava „Kraljev put“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian