Radiestezija – Detekcija zračenja


 

Radiesteziju tumačimo kao osetljivost (estezija) na štetna zračenja (radijaciju), koja nam dolaze iz Zemlje i svemira. Pribor koji se koristi u radiesteziji su rašlje, visak i L antene, da bi se osposobilo registrovanje vanredno finih impulsa i frekvencija.

Radiestezija se koristi u istraživanju vodenih tokova, rudnih bogatstava, energetskih tokova i najvažnije pri detektovanju zdravstvenog stanja. Ova veština materiju predstavlja kao oblik energije, a energija je dinamicna velicina, obrazac i ona je vezana za aktivnost, ili za proces.

 

Naš prostor emituje vibracije od kojih neke opažamo čulima, dok druge nismo u stanju da opazimo, nego ih je moguće samo registrovati uz pomoć određenih instrumenata. Postoje materije koje ne možemo ni da vidimo ni registrujemo, a koje deluju na duh i organizam ljudi. Radiestezista koji tumači materiju kao oblik energija, oseća da materija koju ispituje nema veze sa bilo kakvom osnovnom supstancom, već je samo reakcija na promenu vibracionog nivoa eneergetskog polja. Kao što je Zemlja zaštićena svojim omotačem, tako su i biološki sistemi zaštićeni svojim omotačem aurom.

 

 

Ivana Jović se bavi radiestezijom i ukratko nam govori o svom radu:

Sedam godina sam u svetu zeolita i suplemenata. Dobijala sam veoma pozitivne reakcije kod ljudi, međdjutim stalno je falilo nešto. Pitala sam se šta, a pri slučajnim susretom sa gđom Dušankom Soldatović i članovima PXD sistema, otvara mi se novi pogled na moj rad i vidim rezultat svoje potrage.
Slušajući iskustva korisnika, slušajući gđu Soldatović i gdina Milana Rogulju, shvatila sam kolika je moć radiestezije, a učila sam od najboljih iz Udruženja Biogen. Zahvaljujći njima koji su nesebično preneli svoja znanja, imam mogućnost da pomognem ljudima, da proširim informaciju kako nejonizijuća zračenja utiču na naše zdravlje i kako se zaštititi od njih.

 

Delovanje štetnog zračenja može biti retrogradno usporeno i naglo u zavisnosti od intenziteta. U odnosu na vreme trajanja može biti: trenutno, povremeno i stalno, a prema lokaciji delimo ih na: eopatogena, tehnička, atmosverska, radijumska i zračenja koja su uzrokovana negativnim mislima i delima.

  • Geopatogena zračenja se nalaze ispod površine zemlje vodotokovi, stajaće vode minerali, rude raseline.
  • Tehnička su prisutna u urbanim sredinama to su elektro i komunikacioni uređaji grejna tela.
  • Atmosferska su prirodnog porekla i nazvana po ljudima koji su ih detektovali: Hartmanovo, Kerijevo, Šnajderovo.
  • Radijumska se mogu definisati u okviru ostalih. Njih izazivaju gromobrani i jonizujući talasi.

 

Ivana Jović kontakt:

Facebook profil: https://www.facebook.com/ivana.jovic.568

Mobilni telefon: (+381) 0616959675

Viber: (+381) 0616959675

 


Pročitaj prethodni

Sokovima protiv holesterola

Pročitaj sledeći

zmiJa

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one + twenty =

sr_RSSerbian