Promocija knjige „Božićne radosti“ autorke Aleksandre Garunović u Sremskoj Mitrovici


 

Promocija knjige „Božićne radosti“ autorke Aleksandre Garunović, održaće se u ponedeljak, 17. decembra sa početkom u 19 časova, u Galeriji „Lazar Vozarević“ u Sremskoj Mitrovici.

Promocija je u organizaciji Udruženja srpsko – grčkog prijateljstva „Irida“, a o knjizi će nam govoriti protojerej mr. Jova Milanović, jerej Vukašin Cvetojević i profesor Predrag Kovačević.

 

Božićne radosti, autorke Aleksandre Garunović, na 88 strana pišu (kako slove poglavlja) jedno Božićno pismo, priču o Razgovoru zemlje i neba, a sve to je stalo u Toplo srce. Sjaj Roždestva već govori kako izgleda U iščekivanju Božića, a kruna svega je poslednje poglavlje Porodica, oaza Radosti.

– „Bavljenje scenskom pedagogijom podstiče maštu, razvija sposobnost koncentracije, potrebu discipline u igri, nužnost osećanja za zajednicu i razvija i nadograđuje „igrivost“ koja je detetu prirodna. Za život scene i udubljivanje u uloge neophodne su Ljubav, Vera i Nada, kao najviše vrednosti duha, piše nam autorka Božićne radosti Aleksandra Garunović i sa ljubavlju nam predaje na dar.“

– Zorica Zec

 


Pročitaj prethodni

URADI SAM: Borba protiv snega

Pročitaj sledeći

Zaboravite suve i ispucale usne uz pomoć sledećih trikova

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian