Projekcije filmova „Vojna akademija 5“, „Grdana: Gospodarica zla (3D)“ i „Džoker“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“


Projekcije filmova „Vojna akademija 5“, „Grdana: Gospodarica zla (3D)“ i „Džoker“ zakazane su za četvrtak, 24. oktobar i petak, 25. oktobar 2019. godine u Pozorištu „Dobrica Milutinović“, u Sremskoj Mitrovici.

VOJNA AKADEMIJA 5

Četvrtak 24. oktobar u 16 časova
Petak 25. oktobar u 18:30
Cena ulaznice: 250 dinara

Sinopsis: Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure. Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

Trejler: https://youtu.be/KJZDkOgdvjU

GRDANA: GOSPODARICA ZLA (3D)

Četvrtak 24. oktobar u 18:30 (titlovano)
Petak 25. oktobar u 16 časova (sinhronizovano)
Cena ulaznice: 250 dinara

Sinopsis: U Diznijevoj avanturi “GRDANA GOSPODARICA ZLA”, nastavku filma iz 2014. godine koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smerove. Neočekivani saveznici i mračne nove sile ulaze u igru. Godine su bile naklonjene Grdani i Ružici. Njihov odnos, rođen iz slomljenog srca, osvete i ultimativne ljubavi, cveta. Ali mržnja između ljudi i vila i dalje postoji.
Predstojeće venčanje između Ružice i princa Filipa je povod za veliko slavlje u kraljevstvu, jer takvi događaji i služe zbližavanju dva sveta. Kada neočekivani susret uvede novu, moćnu alijansu, Grdana i Ružica biće na suprotstavljenim stranama, stavljajući na proveru njihovu odanost i postavljajući pitanje da li one zaista mogu biti prava porodica.

Trejler:https://youtu.be/jsE8D_GsQ_U

DŽOKER

Četvrtak 24. oktobar u 21 časova
Petak 25. oktobar u 21 časova
Cena ulaznice: 250 dinara

Sinopsis: ,,Džoker” je filmska priča u kojoj ćemo saznati kako je ovaj lik postao najveći strah i trepet Gotam Sitija. Hoakin Finiks tumači Artura Fleka, neuspešnog standup komičara koji danju radi kao klovn. On se oseća odbačenim od strane društva, a svoju neprilagođenost okruženju otkriva svaki put kada se manijakalno smeje u najmanje prikladnim trenucima. Njegovom duševnom stanju ne pomažu ni ozbiljni psihički problemi od kojih pati. Artur se stara o svojoj majci, ali se vidi da mu vidno nedostaje očinska figura pa je prinuđen da je traži među ljudima kao što su televizijski voditelj Marej Frenklin koga glumi Robert De Niro i milijarder Tomas Vejn koga glumi Bret Kalen. U svom psihičkom rasulu, njemu se čini da je nasilje jedino rešenje…

Trejler:https://youtu.be/SyBE2ZknnRA

Sve informacije o projekcijama filmova 24. i 25. oktobra mogu se dobiti na broj telefona: 022/615-115.

NAPOMENA: Rezervacije ulaznica za projekcije filmova se ne primaju.


Pročitaj prethodni

Laćarak

Pročitaj sledeći

Otvaranje izložbe „Srbi Livanjskog polja – tragovi kroz vekove“ u Biblioteci „Gligorije Vozarović”

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

18 − 18 =

sr_RSSerbian