Predstava „Raj na Zemlji“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“


Predstava pod nazivom „Raj na Zemlji“ biće odigrana u petak, 14. februara sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici.


Urnebesna komedija, koja je za kratko vreme osvojila simpatije publike i postala hit na beogradskom repertoaru.

Duo komedija „Raj na Zemlji“ u kojoj uloge tumače Anja Mit i Stefan Buzurovic je priča o susretu dva potpuno različita života, kako socijalnog tako i profesionalnog. Eva Miler dolazi u Beograd iz malog mesta sa kupljenom kartom u jednom pravcu u nadi da napravi svoj Raj na Zemlji i postane pevačica… Po preporuci kuca na vrata estradnog menadžera Adama Koena i od tog susreta ništa neće biti kao pre…Priča preplavljena urnebesno duhovitim ali i emotivnim scenama dočaraće publici kako izgleda trnovit put do Zvezda prožet ljubavnom pričom… Da li će se priča o Adamu i Evi ponoviti ili Raj na Zemlji izgleda drugačije?

Anja Mit – Svoju prvu ulogu Anči kojom se predstavila publici imala u seriji „Komšije“. Potom smo je gledali u serijama „Istine i laži“, Senke nad Blakanom“ i „Daleko je Holivud“. Anja se oprobala i u ulozi voditelja emisije Auto moto show na TV PRVA i 02… Pozorišna publika gleda je u predstavama „Majstori majstori“ u režiji Milana Karadzica na večernjoj sceni pozorišta Boško Buha, mjuziklima „Mister Dolar“ i „Cigani lete u nebo“ u pozorištu na Terazijama u režiji Vlade Lazića…

Stefan Buzurović – Trenutno mu je najpopularnija uloga Pavla u seriji ISTINE I LAŽI koja je oborila sve rekorde gledanosti… Znamo ga i kao glumca i voditelja nekoliko TV i radio emisija od kojih su aktuelne TV ČORBA NA O2TV i Auto Moto show na TV PRVA i 02. Imamo priliku da ga vidimo u mnogim predstavama Narodnog pozorišta. Glumom je počeo da se bavi kao dete sa samo 4 godine na sceni Narodnog pozorišta nakon čega je zavoleo taj poziv i odlučio da od njega nikada ne odustane.

Informacije i rezervacije na broj telefona 022/615-115.


Pročitaj prethodni

Ove namirnice nikako ne kupujte u marketima

Pročitaj sledeći

8 izvora negativne energije: Postavite granice i sebi i drugima

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian