Predstava „Korešpodencija“ u Kulturnom centru „Brana Crnčević“


 

Predstava „Korešpodencija“ Borislava Pekića i Borislava Mihajlovića Mihiza, u režiji Gorčina Stojanovića, odigraće se u subotu, 22. decembra sa početkom u 20 časova u Velikoj dvorani Kulturnog centra „Brana Crnčević“, u Rumi.

 

Predstava je premijerno je izvedena 1. februara 2018. godine. Za samo nekoliko meseci, predstava u celini, reditelj i glumačka ekipa, Branislav Lečić, Anica Dobra, Slavko Štimac, Joakim Tasić, Jelena Stupljanin i Branko Vidaković, osvojili su deset nagrada na pozorišnim festivalima u zemlji i regionu.

Jedan od glavnih protagonista predstave, Branislav Lečić je povodom premijere pojasnio o čemu zapravo ovaj komad govori:

„Svako ko dublje zaroni u materijal videće koliko je to danas prepoznatljivo, da li iz sopstvenog života ili iz života ljudi koji pored vas žive, pa ste videli šta sve može čoveku da se desi. Princip teksta je zanimljiv jer se bavi time kako i na koji način sačuvati porodicu, kako i na koji način preživeti, kako uravnotežiti svoju slobodarsku prirodu, duha i želje za igrom i maštom sa onim što je krajnje konkretno i realno, a to je da se preživi.“ – rekao je Lečić.

 

Cena ulaznice: 800 dinara

Radno vreme biletarnice: svaki dan osim nedelje od 10.00 do 12.00 i od 18.00 do 21.00 čas.

Informacije i rezervacije na broj telefona: 022/471-212

 

 


Pročitaj prethodni

Novogodišnji humanitarni koncert polaznika Studija „Piccolo“ – SNEŠKODAR

Pročitaj sledeći

Pogodnosti boravka u prirodi: Učinite uslugu svom telu, duši i razumu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian