Predstava „Balkanski špijun“ u KC Ruma


Predstava „Balkanski špijun“ biće odigrana u četvrtak, 19. marta sa početkom u 20 časova u Velikoj dvorani Kulturnog centra u Rumi.


Režiju za ovu predstavu potpisuje Tanja Mandić Rigonat a u predstavi igraju Ljubivoje Bandović, Nela Mihailović, Dubravka Stojanović Glid, Milutin Milošević, Katarina Marković i Vanja Milačić.

O predstavi:

Kovačević u centar svega stavlja komediju koja je obavijena tragovima drame i satire. U svakom njegovom delu, počevši od „Balkanskog špijuna“, preko „Maratonaca koji trče počasni krug“, „Sabirnog centra“ do „Urnebesne tragedije“ i „Ko to tamo peva“, u centru svega se nalazi fantastična analiza jednog čoveka, koji obuzet nepostojećim, pogrešnim idealima svet oko sebe (pa čak i najbliže) posmatra kao neku vrstu zavere. Manija postaje deo njega koja dovodi do teatralnih razmišljanja i postupaka. Na taj način, Ilija Čvorović postoji (barem neki mali deo) u svakom od nas.U režiji Tanje Mandić Rigonat, „Balkanski špijun“ dobija prepoznatljiv prizvuk prošlih, sadašnjih i budućih vremena. Možda nestalnih, ako ne pravih, onda nestalnih u našem umu.

Cena ulaznice je 1.000 dinara.

Radno vreme biletarnice: svaki dan od 10:00 do 12:00 i od 18:00 do 21:00 časova, sem nedelje kada biletarnica ne radi.

Predstava „Balkanski špijun“
Predstava „Balkanski špijun“

izvor: ruma.rs


Pročitaj prethodni

Nisam umeo da pripadam

Pročitaj sledeći

Srem(č)ica kuvarica: Turski složenac na nedeljnoj trpezi

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

11 + three =

sr_RSSerbian