Ponovo PESAK na mitrovačkoj plaži


Ponovo PESAK na mitrovačkoj plaži: Kreće uređenje plaže

Sutra zvanično počinu radovi na uređenju Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici, za Ozon Media rekao je Jokić Miroslav, načelnika Gradske uprave za opšte i zajedničke poslove u Sremskoj Mitrovici. 

Ukoliko uslovi budu povoljni kupališna sezona biće otvorena 10. juna.

Za uređenje plaže je kao i ranijih godina zaduženo Javno komunalno preduzeće “Komunalije”.

Kao i prethodnih godina biće postavljeni objekti za radnike na plaži, odnosno za čuvare i zdravstvenu službu, kao i mobilijar. Biće uređene  zelene površine, a ono što je novo za ovu sezonu, jeste da će umesto šljunka, mitrovačka plaža biti pod peskom. 

“Slušali smo to šta su nam naši sugrađani poručivali u prethodnom periodu i oni su predložili i ukazali da bi ih obradovao da na obali bude pesak. Pored toga imaćemo i druge novine koje će se ticati pre svega bezbednosti plivača i svih građana i posetilaca koji posećuju našu plažu i reku u smislu nove spasilačke institucije odnosno ekipe koja će biti angažovana, video nadzora, novog dečijeg igrališta, eksponat broda ćemo ponovo vratiti.” rekao je Miroslav Jokić.

Plaža će biti potpuno spremna za novu kupališnu sezonu. Pratiće se sve preporuke nadležnih organa i u skladu sa njima i delovati.

izvor: Ozon


Pročitaj prethodni

Krizni štab: Kafići i restorani od petka će raditi i u zatvorenom prostoru

Pročitaj sledeći

Naučite da čuvate sebe na pravi način: Obavezni pregledi za žene u četrdesetim

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian