Podkast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup


Podkast kao sadržaj za edukaciju i alat za brendiranje — meetup u četvtak, 5. decembra sa početkom u 18 časova u Startit Centru Inđija.


Šta je podcast, koje podcaste slušate i zašto i kako kreirati podcast su teme o kojima će biti reči na ovom meetupu. Predavač Željko Crnjaković će otkriti koje su prednosti konzumiranja ovog tipa audio sadržaja, kao i šta se sve može naučiti ovim putem, ukoliko ste u konstantnoj potrazi za novim znanjem ili novim sadržajem.

Takođe, posetioci će moći da saznaju i kako da kreiraju jedan podcast, šta je sve potrebno — kako tehnički tako i strateški, kako bi oni koji žele da se oprobaju u kreiranju ove forme sadržaja videli šta im predstoji ukoliko se na to i odluče.

O predavaču

Željko Crnjaković je preduzetnik i osnivač firme za kreiranje video sadržaja Solutium, kao i koordinator Infostudhub-a i Startit Centra Subotica. Pored toga, on je i kreator više podcast projekata kao što su: Webinarium, Backwater Entrepreneur, HubCast i posebno značajnog podcasta Male Pobede. Od nedavno je i jedan od domaćina na međunarodnom podcastu Coworking Values.

Podcast Male Pobede je podcast kratke forme, namenjen preduzetnicima i svima onima koji žele to da postanu ili žele da unaprede svoj lični i poslovni život slušajući savete, iskustva i zanimljivosti iz sveta poslovanja i komunikacije. Male Pobede su prvi podcast iz Srbije koji je ove godine bio predstavljen na međunarodnoj konferenciji PodcastDay u Londonu.

Prijave

Događaj je zakazan za 5. decembar u 18 časova u Startit Centru Inđija (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScAi4zDnifyhm-Fjh6Kn_-c2pzikG1Xapnu1AVIQgZ3IltDOg/viewform


Pročitaj prethodni

Koncerti Ansambla narodnih igara i pesama „Branko Radičević“ u Rumi – „50 godina sa Vama“

Pročitaj sledeći

„Radi reda“ i „ispašće da“ – majka i otac svih zaje*a

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian