Održana je promocija 25. broja Časopisa za nauku, umetnost i kulturu „Sunčani sat“


 

U petak, 13. decembra 2018. godine, održana je promocija 25. broja Časopisa za nauku, umetnost i kulturu „Sunčani sat“, u Galeriji „Lazar Vozarević“, kojom je ujedno obeleženo četvrt veka postojanja ovog Časopisa.

 

U programu Promocije učestvovali su: prof. dr Slađana Milenković, glavni i odgovorni urednik, prof. dr Nenad Lemajić, član uredništva, Vesna Maricki Ostojić, istoričar umetnosti, Marija Vuruna, istoričar umetnosti, Štefica Radovanov, slikar, a za izdavača, govorila je Zorica Miščević.

U muzičkom delu Programa učestvovali su: Hor „Sirmium cantorum“ i Todora Stojinović Vučković.

 

Shodno Planu i Programu, Ustanova za negovanje kulture „Srem“, je za ovu godinu realizovala sve planirane programe. Osim podrške u afirmaciji amaterizma u našoj sredini, saradnje sa nacionalnim manjinama, uključujući organizaciju tradicionalnog Festivala besedništva, Ustanova se bavi i izdavačkom delatnošću, uređujući Časopis, u čijem sadržaju se nalaze znameniti događaji i ličnosti, koji su se isticali u godini koja prolazi, takođe, prisećajući se onih, koji su ušli u istoriju, ne samo našeg Grada, već i celog Srema.

 


Pročitaj prethodni

Školski dan u Biblioteci

Pročitaj sledeći

PROPOLIS: Prirodni antibiotik

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + four =

sr_RSSerbian