Mlad Mesec u Ribama 13. marta: Talasi ljubavi i lepote


Mlad Mesec u Ribama stiže nam 13. marta: Donosi talase ljubavi i lepote na naše kosmičko nebo

Obratite pažnju i poslušajte svoju intuiciju, posebno ako vam nešto ne ide po planu. Neptun je planeta intuicije i osluškivanja našeg unutrašnjeg glasa. Ponekad može zamagliti stvari ili nam zamagliti vid, ali to je samo zato da bismo naučili šta znači ući unutra. Odnosno prodreti u dušu i izvući sopstvenu unutrašnju mudrost.

Ako tragate za jasnoćom, posebno u romantičnim odnosima, možda ćete i videti da ovaj mladi Mesec u Ribama donosi novu inspiraciju. Inspiraciju koja će vam pomoći da lakše donosite odluke.

Mlad Mesec u Ribama
Mlad Mesec u Ribama, izvor: LiveAbout

Venera je planeta koja vlada vezama, ali ne samo romantičnim vezama, već i odnose sa porodicom i prijateljima, novcem, pa čak i odnos sa nama samima.

Ako u bilo kojoj od ovih oblasti ima nezadovoljstva, mlad Mesec može vas podstaći da radite stvari drugačije ili ih vidite na nov način.

Ako želite da razrešite ili oprostite, ova energija je posebno korisna i može vam pomoći da se povežete sa dubljim saosećanjem i ravnomernom, bezuslovnom ljubavlju.

Neptun je planeta bezuslovne ljubavi

Neptun je planeta bezuslovne ljubavi. Podseća nas da bez obzira na neprijatelje ili pogrešne ljubavi sa kojima se nađemo u ovom životu, uvek postoje neki darovi. Kao i neke pouke koje možemo iskoristiti.

Energija Neptuna može ponekad stvoriti ružičastu nijansu nad svim onim što vidimo. Te ako se nešto oseća previše dobro da bi bilo istinito ili ako se u ovom trenutku osećate neodlučno, pronađite strpljenje i sačekajte da stvari postanu jasnije. Na kraju će se magla podići i uspećete da vidite put jasniji put.

Martovski mlad Mesec je prelep i predstavlja jedan kreativan ciklus.

Koristite ovu energiju tokom narednih nedelja da biste manifestovali želje i sanjali, istraživali nova područja vaše sopstvene intuicije i svesti.

Ribe su poslednji znak Zodijaka, a njegova energija nas uvek podseća na to da kao i uvek postoje novi nivoi u koje treba ulagati i putovati.

Život je manje ravna linija, više spirala. Uvek se susrećemo sa različitim stvarima, a svaki put je naše razumevanje sve dublje i bogatije.

Izvor: Lovesensa


Pročitaj prethodni

Dara iz Jasenovca od 12. marta u bioskopima u Njujorku

Pročitaj sledeći

„Piccolo Piano Talents“: Onlajn pijanističko takmičenje

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − 8 =

sr_RSSerbian