Maska za lice iz frižidera: Dva jednostavna recepta od belanaca


Maska je obavezni deo nege lica. Ako je zaobilazite, jer nemate vremena ili želje da je spremite, moramo vam reći da je to velika greška. Vašem licu su neophodne maske, kvalitetne i prirodne.

Srem(č)ica vam predstavlja maske od belanaca za lice koje će vaše lice jednostavno obožavati i biće vam zahvalno, pri tom ih je veoma lako spremiti, te vam neće biti problem da ih uvedete u svoju rutinu dva puta nedeljno.

Belanca vam omogućuju blistav ten i pomažu vam da održavate mladu kožu lica. Uživaćete brzo u efektima koje će vam belance pružiti, već posle prve isprobane maske.

BELANCE PROTIV BUBULJICA

Bubuljice mogu da budu veoma naporne, posebno kada se stalno javljaju na licu.

Kada umutite belance sa kukuruznim brašnom, dobićete smešu koja je u borbi protiv upaljenog lica.

U ovu smešu dodaje se i jogurt, po želji, koji hladi i umiruje lice. Jogurt sadrži proteine, kalcijum, vitamine i zdrave bakterije koje su dobre za varenje, ali takođe i za kožu. Jogurt vam garantuje glatku kožu i garantuje vam da će izbrisati par godina sa vašeg lica, ukoliko ga redovno koristite. Sjajna i mlada koža je dostupna uz prirodne sastojke. Važno je da obratite pažnju da jogurt koji kupujete bude bez aditiva. Jednostavna masaža lica jogurtom odrstraniće mrtve ćelije sa lica.

Kukuruzno brašno će obrisati sa vašeg lica sve brige, stres na poslu, stres u kući, nedovoljno sna, sve loše navike. Vraća lice u život. Vraća licu prirodnu, zdravu boju i vitalnost.

Zamislite sada kako deluje jogurt, belance i kukuruzno brašno. O da, vaše bubuljice će nestati sa lica. Ovaj tretman idealan je za osetljivu kožu.

BELANCE PROTIV MITISERA

Crne tačkice na licu i na nosu mogu biti vrlo uporne i dosadne. Zatvorene pore pune nečistoća su oblik akni, samo su manje problematični od samih akni.

Belance može pomoći u otklanjanju mitisera veoma efikasno i brzo. Belance neutrališe masnoće i nečistoće koje se nalaze u porama.

Kako se koristi belance protiv mitisera? 

Odvojite žumance i belance u dve različite posude. Natapkajte belancetom regiju gde su mitiseri zastupljeni, a zatim preko toga stavite papirnu maramicu ili salvetu. Pustite neka se osuši. Kada se stvrdne, skinite maramicu i videćete vaše mitisere na njoj.

Postupak ponavljajte redovno, više puta nedeljno, u zavisnosti od količine mitisera na vašem licu.

MinutZaMene


Pročitaj prethodni

Hvala Vuku

Pročitaj sledeći

Sezona breskvi: 3 neobična i zdrava recepta za spremanje ovog voća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × five =

sr_RSSerbian