Ljubavnik


 

Neko voli da skuplja cipele, neko da kupuje tašne, neko da putuje, a ja ti draga moja obožavam da imam ljubavnika! Nemaš pojma kakvo je to uzbuđenje i zadovoljstvo.

Šta će meni sto pari cipela, samo mi zauzmu ormar i ne stignem sve ni da ih nosim, a tek tašne, crna, braon i bela su mi dovoljne uz sve kombinacije boja.

A putovanja, pih, čisto smaranje, obilaziš sva ta divna mesta i onda pri povratku kući plače ti se od muke jer svi ti predeli postaju bledo sećanje.

Ali zato drage moje ljubavnik je nešto što te čini itekako budnom i na oprezu. Uf, taj adrenalin kad nadođe i kad smišljaš slatke poteze kako ćeš se ukrasti od svih elegantno i neprimetno kako bi potrošila dan sa ljubavnikom. A mašta buja li buja. Ne znam kako da vam objasnim sve to što me obuzme, ali znam da je silovito i jako i da me drži danima. U nozdrvama mi se širi miris njegove kože koji podstiče želju da ga ponovo vidim.

Znam, mislite: auu, kako je nije sramota da tako sve to iznese na tacni bez imalo stida. Hej drage moje, zar ne želite isto kao i ja, zašto da se lažemo kad bi i vi zbrisale s takvim ljubavnikom.

Da, ljubavnik je kao praznik, ali praznik koji se vraški dobro praznuje!

 

piše: Mirjana Marković

 


Pročitaj prethodni

Projekcija filma „Venom“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Pročitaj sledeći

Predstava „Ljubavi Džordža Vašingtona“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × four =

sr_RSSerbian