Laćarački osnovci za Kosmet: Akcija „Vera koja tvori dela”


Laćarački osnovci za Kosmet: Humanitarna akcija „Vera koja tvori dela”

Deca koja pohađaju sekciju MLADI SVETOSAVCI i članovi dečijeg Crkvenog hora pokrenuli su akciju pod nazivom „VERA KOJA TVORI DELA”.

Svako ko bude želeo da se priključi akciji u petak 26. marta od 9 do 12 časova u OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ može doneti (školski pribor, dugotrajne namirnice, igračke za decu, pribor za ličnu higijenu…) Svako dete neka napiše ime i prezime, i neku lepu Vaskršnju poruku.  Obradujmo našu decu sa Kosova, jer naše malo nekome znači mnogo.

Laćarački osnovci za Kosmet
Laćarački osnovci za Kosmet, foto: Facebook

Veroučitelj Branislav Divljak u OŠ „Triva Vitasović Lebarnik“ u Laćarku:

Draga deco i poštovani roditelji, draga braćo i sestre,  naša vera nije samo na rečima, već i na delima i zbog toga smo pozvani da uzmemo učešća u  humanitarnoj akciji kao izraz hrišćanske ljubavi i solidarnosti sa svojim vršnjacima sa Kosova i Metohije koji nažalost iziskuju ovu vrstu socijalne pomoći u ovo (ne)humano vreme i u ovom 21. veku, veku svakog „prosperiteta“.

Poučeni svetootačkim rečima da je naše samo ono što drugom damo, pozivamo ovim putem sve one koji ovo pročitaju i kojih se tiče, ne radi sopstvene reklame, već radi Hrista, da u ove dane Vaskršnjeg posta svi zajedno pomognemo našoj deci sa Kosova.

izvor: Ozon


Pročitaj prethodni

Sezonsko voće i povrće: Mart voli sremuš

Pročitaj sledeći

Danas sneg, a sutra stiže proleće

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

thirteen + 14 =

sr_RSSerbian