KreAktivne muzičke radionice Udruženja lepih umetnosti „Arodisi”


KreAktivne muzičke radionice: Udruženje lepih umetnosti „Arodisi” organizuje kreativno-aktivne muzičke radionice za mališane u Laćarku i u Sremskoj Mitrovici.


KreAktivna muzička radionica za osnovce od prvog do četvrtog razreda utorkom i četvrtkom od 16:45. Radionice će se održavati u OŠ „Triva Vitasović Lebarnik” u Laćarku.

Kroz timski rad uz pesmu, ples, ritam, sliku, slušanje muzike i muzičke izazove stvaramo i negujemo umetnost, poboljšavamo pamćenje, koncentraciju, koordinaciju, ispoljavamo kritičko mišljenje i osećanja.


KreAktivna muzička radionica za mališane od 3 do 6 godina ponedeljkom i sredom od 16:30 na adresi Žitni trg br. 4, u Sremskoj Mitrovici. Rad je u grupama, do 7 mališana. Kroz pesmu, ples, sliku i muzičke igre uvodimo decu u svet muzike i mašte, zajedno stvaramo i uživamo, sviramo i pravimo razne instrumente.


Radionice održava Isidora Skuratović, master teoretičar umetnosti, muzički pedagog sa izvanrednim iskustvom u radu sa decom i snimanju pesama za decu. Aktivna je u polju edukacije i muzičkog stvarakaštva za decu. Tokom rada u Muzičkoj školi u Šidu, dva puta je pripremni razred vodila na nastup. I svoje đake sa nastave klavira vodila je na takmičenje gde su svi ostvarili veliki uspeh.

Upis je u toku!
Kontakt telefon: 0692071090

FB stranica: https://www.facebook.com/udruzenje.arodisi/
Instagram stranica: https://www.instagram.com/udruzenje_arodisi/

kreaktivna radionica
KreAktivne muzičke radionice, foto: fb


Pročitaj prethodni

Humanitarni bazar u centru za Lanu Jovanović

Pročitaj sledeći

Kurkuma za izbeljivanje zuba: Prirodnim putem do osmeha sa reklame

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian