Kako utišati onaj negativan glas u glavi?


Kako utišati onaj negativan glas u glavi? Preporučujemo sledeću knjigu…

Imate li onaj glas u glavi koji često učini situaciju gorom?

Da pojasnim kroz primer, žurim i spremam se, ujedno i kasnim, tj. ne kasnim još ali ukoliko ne krenem sad odmah – kasnim. Shvatam da usput treba da bacim smeće kojeg ima kao da ništa nije izbačeno iz stana mesec dana. Hajde, nekako uspem da uhvatim sve kese za smeće, torbicu, naočare i napokon izađem iz stana i zaključam ga.

Krenem ka kontejneru bacim smeće, trčim, malo kasnim nije strašno, dotrčim do stanice gde već staje autobus i shvatim – zaboravila sam novčanik. Trčim sada nazad već besna do stana i u svojoj glavi bukvalno čujem sledeće reči: „Glupačo, tako ti i treba kad sve radiš u poslednji momenat. Nisi normalna, ko još zaboravlja novčanik?!”

I sve tako nastavljam sa vređanjem do vrata od stana, i dalje do autobuske stanice. A, često takve situacije upropaste ceo dan.

Zašto? Zašto dozvoljavamo sebi da nam neke tako male i beznačajne sitnice pokvare pre podne, ako ne i ceo dan? Ali ono što je još važnije – zašto se obraćamo sebi na takav način?

Polako shvatam da taj način na koji razgovaramo sami sa sobom, često je veoma kontraproduktivan. I na kraju krajeva, jednostavno ružan. Tako se ne bismo obraćali mami, prijateljici ili partneru, zar ne?

Međutim, postoji rešenje. Ukoliko niste već duboko ušli u tematiku i krenuli na neki vid psihoterapije, mi vam preporučujemo knjigu NESPUTANA DUŠA: putovanje izvan sopstvenih granica koju je napisao Majkl A. Singer.

Jednostavno, čitko i tečno je objasnio kako utišati taj glas i kako jednostavno živeti svoj život bez pumpanja sumnje, spekulacija i bez vređanja.

Opis:

„Pročitajte ovu knjigu pažljivo i dobićete više od kratkog pogleda u večnost”  – Dipak Čopra

Kako utišati onaj negativan glas u glavi?
Kako utišati onaj negativan glas u glavi? foto: delfi

Šta bi bilo kad biste bili oslobođeni od ograničenja i vinuli se izvan vaših granica? Šta biste mogli svakodnevno da radite da pronađete ovu vrstu unutrašnjeg mira i slobode?

Nesputana duša nudi jednostavan, duboko intuitivan odgovor na ova pitanja. Bez obzira da li je ovo vaše prvo istraživanje unutrašnjeg prostora, ili ste svoj život posvetili unutrašnjem putovanju, ova knjiga će transformisati vašu vezu sa sobom, i svetom oko vas.

Nesputana duša će vas provesti kroz vaš odnos sa vašim mislima i emocijama, i pomoći vam da otkrijete izvor i oscilacije vaše unutrašnje energije. Zatim se bavi time šta možete da uradite da se oslobodite uobičajenih misli, emocija i energetskih obrazaca koji ograničavaju vaču svest. Na kraju, ona će vam, sa savršenom jasnoćom, otvoriti vrata ka življenju života u slobodi vašeg najdubljeg bića.


Pročitaj prethodni

Volimo srebrni nakit, ali kako ga očistiti kod kuće?

Pročitaj sledeći

Kopriva za kosu: Ove kapi su vam zaista potrebne

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian