Kako da se bolje organizuješ?


U sredu, 20. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 će biti održana četvrta radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na boljoj organizovanosti.

Mnogi imaju isti problem — nemogućnost da usklade svakodnevne obaveze, da završe započeto i slično. Uz dobru organizaciju moguće je postići sve što želimo, pa čak i više od toga.

Na radionici „Kako da se bolje organizuješ?” prisutni će imati priliku da čuju i uvežbaju korake, kao i korektivne mere koje im mogu pomoći da budu organizovaniji i da sa lakoćom ostvare sve što zamisle, a samim tim i postignu uspeh.

Kome je namenjena?
Radionica je namenjena svima koji žele da nauče kako da se bolje organizuju i samim tim obave, ako ne sve, onda bar većinu svojih, kako dnevnih tako i nedeljnih/mesečnih obaveza bez dodatnog stresa i haosa koji zna da nastane usled loše organizovanosti. Takođe, namenjena je i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač
Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave
Radionica će biti održana u sredu, 20. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem forme https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMliMcVhYcpyDa5mfvX4VeZ1-VcLpcaOdUJ7pf98MECiyFbg/viewform


Pročitaj prethodni

Sadimo šumicu za pčele u Erdeviku!

Pročitaj sledeći

Književno druženje sa Jelenom Milenković u BukBaru

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian