Kako da budeš istrajniji/a?


U sredu, 27. novembra, u Startit Centru Inđija u 19 i 30 biće održana poslednja radionica serijala „5 koraka do uspeha”, čiji će fokus biti na istrajnosti.

Često se dešava da neko reši da promeni nešto u svom životu i to uspe da sprovede u delo na nedelju, dve ili mesec dana, pa i tri meseca, ali nakon toga posustane i nema snage, motiva da istraje u svojoj nameri.

Na radionici „Kako da budeš istrajan/a?” prisutni će imati priliku da čuju zašto se to dešava, a i da uvežbaju tehnike i korake koji će im pomoći da istraju u svojim namerama i ostvare ciljeve koje su postavili.

Kome je namenjena?
Radionica je namenjena svima koji hoće da nauče kako da budu istrajniji i fokusirani na ono što žele, a da vremenom ne izgube snagu i motivaciju da istraju u svojim namerama. Takođe, namenjena je i zaljubljenicima u psihologiju, NLP i slične oblasti, odnosno svima koji hoće da rade na sebi.

Predavač
Miloš Savić je preduzetnik poslednjih 10 godina i ima preko 20 godina iskustva u direktnoj prodaji. Pomogao je mnogim klijentima da započnu sopstveni biznis, a klijentima koji su već posedovali biznis da ga unaprede. Velika iskustvo u komunikaciji, psihologiji i ponašanju u poslovnom okruženju su mu pomogli da ima uspeh u kreiranju biznisa i uspeha za svakog pojedinca, kao i u radu sa timovima.

Prijave
Radionica će biti održana u sredu, 27. novembra, od 19 i 30 u inđijskom Startit Centru (Vojvode Stepe 2, u pasažu). Prisustvo je besplatno, ali je prijava obavezna putem forme https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdWTFy9UwS1aMCpTHFSGNFuKL_PjsEhpUHSkZBEB90UZGBAQA/viewform


Pročitaj prethodni

Sremica

Pročitaj sledeći

Mušmule: Marmelada i čaj za negu usne duplje

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian