Kako aspirin pomaže da uklonite nesavršenosti na licu?


Kako aspirin pomaže da uklonite nesavršenosti na licu? Srem(č)ica vam je istražila ova 3 načina kako koristite ovu tableticu i za negu kože…

Pored široke primene u medicinske svrhe, malo je poznato da aspirin može da vam pomogne da postignete lepu, blistavu i zdravu kožu, bez akni, bora i drugih nesavršenosti.

Samo treba da ga koristite na sledeća tri načina (ne sva tri, odaberite onaj koji vam najviše odgovara) i uverićete i sami nakon samo tri primene!


Maska sa aspirinom i limunom

Sastojci: 3 aspirina, 3 kašike soka od limuna

Priprema: Rastopite aspirin u limunovom soku i izmešajte tako da dobijete pastu. Umijte lice čistom vodom, nanesite pastu i ostavite da odstoji 10 minuta. Nakon toga uklonite masku sa dosta vode.

Maska sa aspirinom, jogurtom i medom

Sastojci: 5 aspirina, kašika jogurta, pola kašike meda

Priprema: Izgnječite tablete aspirina i pomešajte sa medom i jogurtom, tako da dobijete jednoličnu smesu. Da bi ova maska delovala, potrebno je da prvo stavite čistu pamučnu tkaninu natopljenu toplom vodom na lice, kako bi se pore otvorile. Zatim sačekajte da vam se lice osuši, pa nanesite masku i ostavite da deluje 30 minuta. Isperite toplom vodom.

Piling sa aspirinom

Sastojci: 3 aspirina, 3 kašike mlake vode

Priprema: Rastvorite aspirin u mlakoj vodi i dobićete pastu. Nanesite na čisto lice, ostavite da deluje 10 minuta, pa uklonite piling čistom, prohladnom vodom.

Kako aspirin pomaže da uklonite nesavršenosti na licu?
Kako aspirin pomaže da uklonite nesavršenosti na licu?

A kako da vratite svojoj koži život i sjaja, pročitajte na ovom linku.


Pročitaj prethodni

Poetsko veče Gorana Tadića u mitrovačkoj biblioteci

Pročitaj sledeći

Predavanje na temu „Srbi i Rimska imperija”

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian