Japanska terapija vodom: Čini čuda za vaš organizam!


Nema sumnje voda je jedno od najkorisnijih pića za celokupno zdravlje. Poznata je činjenica da je 2/3 ljudskog tela sačinjeno od vode i da je ona od vitalnog značaja za opstanak.

Postoji jednostavna navika koja uključuje vodu za piće, a može vam pomoći da poboljšate svoje zdravlje na mnogo nivoa, pružajući vam delotvornosti na dnevnom nivou. Sve što treba da učinite je da popijete čašu vode čim se probudite.

Ako mislite da je to trivijalno, niste u pravu. Saznajte zašto popiti čašu vode bi trebalo da bude prva stvar koju uradite ujutru, i zašto bi to trebalo da bude navika doživotno.

Ovaj metod je poznat kao japanska terapija vodom i izuzetno je efikasna u prevenciji različitih bolesti i zdravstvenih stanja kao što su:

  • artritis
  • kolitis
  • migrena
  • smanjenje boli
  • bol u grudima
  • eliminacija lošeg holesterola
  • visok krvni pritisak

Ovo je postupak:

Jednostavno – popijte 650ml vode nakon buđenja. To je oko 4 čaše. Ne konzumirajte vodu iz česme, osim ako se ne pročišćava. Mnogo je bolja destilovana voda. Ako koristite destilovanu vodu takođe se preporučuje dodavanje nekih minerala poput sode bikarbone. Međutim, dodajte samo jednu kašiku na preporučenu količinu vode, jer u suprotnom to može biti štetno.

45 minuta nakon što ste popili vodu, slobodno započnite svoju dnevnu rutinu, kao što je doručak. Nemojte jesti ništa u tih 45 minuta.

Pijte najmanje 1 čašu vode pre svakog obroka i ne pijte ništa drugo 2 sata nakon obroka.

Na taj način ćete drastično poboljšati svoje zdravlje.


Pročitaj prethodni

Predstava „Aveti“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“ u Sremskoj Mitrovici

Pročitaj sledeći

Otkrijte višestruka dejstva Pantenol kreme…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian