Izložba Udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju „Moj svet” u Inđiji


 

Izložba Udruženja za pomoć osobama sa smetnjama u razvoju „Moj svet”, otvoriće se u ponedeljak, 24. decembra sa početkom u 18.00 časova u Galeriji Kuće Vojnovića, u Inđiji,  i trajaće do 28. decembra 2018. godine.

 

Izložba je prodajnog karaktera, a prikupljena sredstva od prodaje iskoristiće se za nove aktivnosti ovog udruženja.

Društvo „Moj svet” je dobrovoljna humanitarna organizacija koja okuplja roditelje i decu, stručnjake i sve ljude dobre volje kojima su bliske potrebe dece i mlade populacije.
Cilj osnivanja društva je potreba da se unapredi kvalitet života dece i omladine sa smetnjama u razvoju i njihovih porodica kroz igru, sport, odmor, rekreaciju, umetničko i kulturno izražavanje. Pokazalo se da su deca i osobe sa posebnim potrebama, osim što su deo naše stvarnosti, ravnopravni učesnici i aktivni nosioci ličnog kao i našeg razvoja u društvenom, umetničkom i kulturnom prosperitetu uže i šire zajednice.
„Moj svet“ se trudi da pomogne u rešavanju razvojnih problema, problema izolacije, diskriminacije, neopravdanih predrasuda, poboljšanje komunikacije unutar porodice, između porodica i lokalne zajednice kroz saradnju i savetovanje.

 

Ulaz na izložbu je slobodan.

 


Pročitaj prethodni

Domaći i delotvoran lek za kamen u bubregu

Pročitaj sledeći

Otvorena Decembarska izložba ULU „Sirmium“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × four =

sr_RSSerbian