Interaktivna tribina i predstavljanje knjiga „Tajna jednog osmeha” i „Oproštaj” Jelice Dabović u Sremskoj Mitrovici


U petak, 5. jula 2019.godine sa početkom u 20 časova, u Biblioteci „Gligorije Vozarović“ biće organizovana interaktivna tribina i predstavljanje knjiga „Tajna jednog osmeha” i „Oproštaj” Jelice Dabović, pisca, motivatora i terapeuta PEAT-a (sve zastupljenije metode psihološkog i duhovnog razvoja).

Tema tribine biće jedan od najozbiljnijih problema današnjice – nasilje, kao i smernice i odgovori na pitanje na koji način ga prevazići i izboriti se sa traumama koje ono izaziva. Kako se od žrtve, postaje pobednik.

Jelica Dabović je stručnjak za mrežni marketing i bivša košarkašica, rođena sestra nacionalnih sportskih heroina Ane i Milice Dabović. Iako je mnogo puta pomišljala na samoubistvo, smogla je snage da prevaziđe probleme i napiše knjige u kojima je otkrila da je preživela nasilje u porodici, silovanje i ranjavanje bombom.

Svojim knjigama i nastupima na tribinama želi da ohrabri decu i žene, žrtve nasilja u porodici, da se bore i shvate da su to samo epizode u njihovim životima. Da i uprkos tome, mogu da budu uspešni ljudi. Da ne mrze svoje mučitelje, a ni sebe.

Učestvuju: Jelica Dabović, Mirjana Marković i Ružica Stanković


Pročitaj prethodni

Izložba arhivskog materijala „Trg Ivana Prošina“ povodom Dana borca u Sremskoj Mitrovici

Pročitaj sledeći

Kalendar voća i povrća: 6 razloga zašto je važno da konzumirate sezonske namirnice

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian