Humanitarna akcija Udruženja „Osmeh za Mitrovicu“ održana u Martincima


Humanitarna akcija Udruženja „Osmeh za Mitrovicu“ prikupljanja osnovnih životnih namirnica još jednom je organizovana u subotu, 27. februara u prostorijama Doma kulture u Martincima.


Tako prikupljene namirnice  podeljene su u saradnji sa centrom za Socijalni rad i sa Mesnim zajednicama starim ljudima. Kao i onima koji žive sami, koji nemaju dovoljno sredstava za život, oni koji imaju male penzije ili nemaju penzije.

Martinčani, čistog i velikog srca, dobrovoljno su pomogli svojim donacijama starijim socijalno ugroženim meštanima, rekla je Ivana Papić, organizatorka akcije.

Volonteri iz sela i Humanitarnog udruženja „Osmeh za Mitrovicu“ uspešno su podelili 26 paketa. 

„Organizovana je akcija kao i sve prethodne do sada, ovog puta u selu Martinci, odazivom meštana sam prezadovoljna, ljudi su se odazvali u velikom broju. Podeljeno je 26 paketa. Imali smo izuzetnu saradnju sa meštanima, dosta volontera se uključilo iz sela što do sada nismo imali priliku da vidimo. Nastavljamo sa pomoći u Sremu, kao i u Mačvi. Zahvalila bih se Ivani Božić, sekretaru Mesne zajednice, mnogo nam je pomogla, ona je sve pripremila i angažovala se tokom akcije za svaku pohvalu”, dodala je Papić.


Pročitaj prethodni

U korak sa lepim vremenom: Spomen park će uskoro da zablista

Pročitaj sledeći

Kako da negujemo svoj nervni sistem: Tehnike disanja, joga i još po nešto

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian