Humanitarna akcija: Kupovinom knjige pomažemo deci oboleloj od raka


Humanitarna akcija: Kupovinom knjige pomažemo deci oboleloj od raka

Povodom nastupajuće dečije slave – Svetog Save želim da bar malo ulepšmo bolničke dane dece obolele od najteže bolesti – raka. SAV prihod od prodaje knjige “Od ponora do Himalaja” autora Živorada Žike Brankovića, biće uplaćen Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti – NURDOR.


KAKO KUPITI KNJIGU?

Knjigu “Od ponora do Himalaja” po ceni od 600,00 dinara možete kupiti na više načina:

1. Naručivanje putem Messingera na adresu Zika Brankovic
2. Narudžbinom preko e-maila: zivbrankovic@gmail.com
3. Naručivanje putem SMS-a na broj 065/4271000

Potrebno je da na jednu od opcija pošaljete sledeće podatke: Ime i prezime, adresu, mesto i poštanski broj, broj mobilnog telefona i broj primeraka knjige.

Koji god način poručivanja da izaberete knjiga će vam biti isporučene brzom poštom Post express u roku od 1 do 3 radnih dana.

Humanitarna akcija: Kupovinom knjige pomažemo deci oboleloj od raka
Humanitarna akcija: Kupovinom knjige pomažemo deci oboleloj od raka, foto: Facebook

„Moja knjiga, “Od ponora do Himalaja”, govori o borbi sa kancerom, lečenju, oporavku i postizanju brojnih sportskih uspeha nakon izlečenja.Prešao sam dug put od trenutka kada mi je dijagnostikovana opaka bolest do uspona na Himalaje. Boravio sam u manastiru Ostrog neposredno pre same operacije, kao i nakon izlečenja, da ukažem posebnu zahvalnost za celokupno iskustvo koje sam stekao i osetim šta treba da bude moj dalji cilj. U drugom delu knjige opisao sam uspon na snežni Elbrus, a u trećem ekspediciju na Himalaje, kao krunu mog planinarskog iskustva. To nije bilo samo tehnički i fizički iscrpljivo putovanje, još je teži bio put koji sam prolazio u sebi i svojim mislima. Moja knjiga je istovremeno ohrabrenje svim ljudima, da nađu podršku i oslonac, da ne posustaju u teškim trenucima, da pronađu u sebi veru i snagu da dosegnu svoj cilj, ma koliko on bio visoko. Poseban akcenat je na promociji zdravog načina života i povratku prirodi, što je u današnjim uslovima, kada smo pod stalnom pretnjom od bolesti, postalo nasušna potreba.” – kaže autor knjige Živorad Žika Branković


Pročitaj prethodni

Predavanje o ruskim porodicama u Sremskoj Mitrovici danas

Pročitaj sledeći

Priroda ima sve što nam je neophodno: Žalfije za lice

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nine + 11 =

sr_RSSerbian