Hit komedija „Ukrađena ličnos’“ Milana Gutovića u Pozorištu „Dobrica Milutinović“


Predstava „Ukrađena ličnos’“ odigraće se u petak, 22. marta sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Pozorišta „Dobrica Milutinović“, u Sremskoj Mitrovici.

Cena ulaznice: 900 dinara

Informacije i rezervacije: 022/615-115

Predstava Ukrađena ličnos’ govori o moralnoj slici praktične, moderne i prilagodnjive osobe, kojoj su uslovi za postizanje ličnog cilja neobično laki, dok bi drugoj osobi ti uslovi bili neprihvatljivi i ponižavajući. Ovo je komedija o padu društvenih vrednosti i društva u celini.

U njoj kultni Srećko Šojić diktira svom saradniku, s obzirom da sam ne može da piše, pismo Evropskoj uniji u kom izražava želju da bude primljen u EU…

Naslov predstave izveden je iz jedne rečenice glavnog lika. On se žali međunarodnoj komisiji i Europskoj uniji te traži odštetu jer je potpuno ojađen i ukradena mu je ličnost. Na kraju predstave poručuje da su nama svima „ukrađene“ ličnosti – rekao je Gutović o predstavi

Šojića glumi Milan Gutović, ali ovog puta glumac na pozornici nema ime i prezime, već interpretira tekstove iz poznatih serija i filmova na svoj karakterističan način. Gutović je tekstove, koje govori u predstavi Ukrađena ličnos’, sakupio je i obradio, oslanjajući se na tekst Barabe Milenka Vučetića. U predstavi se takođe koristi i Štrausov valcer.


Pročitaj prethodni

Tušt: Često ga čupamo, a jestiv je i lekovit

Pročitaj sledeći

Mango: Za bolju probavu i protiv upale creva

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian