Gong zvukom Sijaj


 

Relaksacija uz Zvuke Gonga i drugih egzotičnih instrumenata održaće se u subotu, 15. decembra sa početkom u 19:45, u Sremskoj Mitrovici.

 

Gong deluje kao pojačivač zvuka, sve se intenzivnije doživljava, daje mogućnosti upliva novog, podstiče sve čemu se da pažnja energija. Gong iz sebe razvija neverovatno sirok spektar zvuka koji umiruje i dopušta da se potpuno relaksirate na svim nivoima. Samo slušajući zvuke,bez pripreme i tehnika, lako se dolazi u stanje slično dubokoj meditaciji. Gong svojom vibracijom brzo utiša um i svojom vibracijom, rezonancom u telu dopušta da protok energije slobodno teče, i svojom putanjom, olakšava da se otpuste razni obrasci osvešćivanjem.

Uz zvuke i vibracije se dolazi u stanje koje je Jedinstvo sa svim, omogućuje sa sinhronizacijom talasa da se proširi ograničeno viđenje i stvori harmoniju. Sećanja su intenzivnija za vreme Gong kupke, dođite i prepustite se zvucima, budite samo ono što jeste, osluškujte sebe. Uz zvuk imate mogucnost da transformišete određene obrasce koje ste utisnuli kao program vašeg kompjutera.

Zbog velike zainteresovanosti rezervisite na vreme mesto
Ponesite sa sobom ćebe i jastuče

Uzivajte u vašem Uni Verzalnom umu, Gong zvučna Relaksacija
Svetlo koje Jesi
Yoga studio Ananda

Informacije i rezervacije na br 0600403359

 

U organizaciji: https://www.facebook.com/Zvucna-Masaza-Vibrational-Sound-Massage

 

 


Pročitaj prethodni

Najzdraviji citrus na svetu: Klementina može da spreči ovih 5 teških bolesti!

Pročitaj sledeći

Volim dane uoči praznika

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian