GdeKoKad u BuKbAru No.61


 

Ne propustite 61. izdanje kviza GdeKoKad u nedelju, 14. oktobra u BukBaru u Sremskoj Mitrovici, sa početkom u 19 časova.

Za šezdesetprvo izdanje kviza GKK moraćemo da palimo vremensku mašinu. Kvizomehaničar je namestio datum na 01.01.1970 i u 64 pitanja će vas provesti do 31.12.1979.

Kroz tamni vilajet teških pitanja će vas kao i do sada voditi nepodkupljivi i nadasve pravedni Kvizomehaničar, vanbračni sin Milke Canić i Laze Goluže.
Prvo pravilo kviza – Jedino je kvizomehaničar uvek u pravu.
Pravo učešća imaju ekipe od po četiti člana, a pitanja su iz 7 oblasti – opšta kultura, muzika, književnost i strip, film, istorija i mitologija, geografija i sport. U svakoj oblasti ima 8 pitanja, na koja takmičari odgovore daju na papirićima. Papirići se zatim sakupe i prebroje se tačni odgovori za svaku od ekipa. Neka pitanja će nositi dva poena. Naravno takmičari će pre čitanja pitanja biti obavešteni da baš to pitanje nosi dva poena.
Ekipa koja u jednoj oblasti pogodi sva pitanja dobija dodatni poen, odnosno dobija 9 poena.
Pobednik sa najviše poena ukupno, dobija glavnu nagradu!
Zabranjeno je guglanje na telefonima i dobacivanje od strane gostiju koji ne učestvuju u takmičenju. U slučaju da člana tima stisne i mora na određeno mesto, ne sme se vratiti dok njegov tim ne preda odgovor.
Specijal: 70-te

Prijave ekipa svakog dana u BukBaru za šankom, do nedelje 14. oktobra u 12h, odnosno dok ima mesta.

Kotizacija po ekipi je 400 dinara.

 

Preuzeto sa Facebook event-a.


Pročitaj prethodni

BRZO I EFIKASNO: Soda bikarbona za SVE

Pročitaj sledeći

Šetnja za sve generacije na Fruškoj gori

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × three =

sr_RSSerbian