Dva dana prvog mitrovačkog „Flomarkta“


Prvi mitrovački „Flohmarkt“ održaće se u subotu i nedelju, 2. i 3. februara 2019. od 14 do 22 časa, u prostoru „Čudna šuma“ u Mačvanskoj Mitrovici (Mačkavski kej br. 30A).

Po ugledu na bliske nam zemlje Nemačku, Austriju, Francusku i njihove gradove, pronašli smo nešto blisko našem mentalitetu, nešto donekle već viđeno a opet novo – Bazar zvani „Flohmarkt“.


Pijaca „Flohmarkt“ već godinama broji hiljade i hiljade posetilaca u Berlinu, Minhenu, Hamburgu, Parizu, Beču, a radi se o bazaru POLOVNIH STVARI. Od odeće, preko predmeta ,suvenira, nakita, starog posuđa, naočara, šešira, obuće, fotoaparata, knjiga,ploča, drvenarije, instrumenata, biciklova, pa sve to umetničkih dela, retkih kolekcija i tome slično… Na ovom marktu nalazi se sve, od igle do lokomotive.


Takođe, u ovom prostoru, osim što ćete razgledati, družiti se, kupiti neku stvarčicu, viditi nešto novo/staro, možete popiti i čajić/kaficu „s nogu“ i uživati u lepom ambijentu i kreativnosti.

Učesnici (prodavca) prvog Flomarkta su već rezervisani, ali svi zainteresovani mogu već sada da se prijave za sledeći bazar koji će se održati početkom marta.

Oni koji žele da učestvuju na sledećem Flohmarktu, treba da se jave na FB stranicu „Čudna Šuma“, gde će im se poslati dokument koji treba da se popuni, sa uslovima učešća.

FB Čudna Šuma: https://www.facebook.com/pg/%C4%8CUDNA-%C5%A0UMA-393265397710699/about/?ref=page_internal


Pročitaj prethodni

Projekcije filma „Povratak Meri Popins“ u Pozorištu „Dobrica Milutinović“

Pročitaj sledeći

Imate problema sa nesanicom? Nudimo vam jednominutno rešenje da spavate kao beba!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen − three =

sr_RSSerbian