Deo jutarnje rutine koji šteti zdravlju vaše kose


Uz oblačenje, umivanje, šminkanje i sve ostale jutarnje obaveze, bilo bi idealno kada ne bi trebalo da brinete još i o kosi.

Ako ste poput većine žena, onda vam verovatno najviše vremena ujutru oduzima pravljenje frizure.

Uz oblačenje, umivanje, šminkanje i sve ostale jutarnje obaveze, bilo bi idealno kada ne bi trebalo da brinete još i o kosi, a upravo tome u prilog ide i neobičan savet holivudskog frizera Džordž Nortvuda, čije su klijentkinje Rouzi Hantington-Vajtli, Aleksa Čang i brojne druge poznate lepotice.

On tvrdi da je češljanje najgora stvar koju možete uraditi svojoj kosi kada se probudite i predlaže da to izbacite iz svoje jutarnje rutine

– „Nikad nemojte češljati kosu ujutru, tako ćete samo pokvariti frizuru i oštetiti vlasi. Umesto češlja, kosu oblikujte prstima.“ – naglasio je frizer u intervjuu za časopis Vog.

Ipak, ako ste jedna od onih kojoj svaka dlaka uvek mora biti na svom mestu, onda na kraju možete da se lagano očešljate, ali samo po površini kose.

Ukoliko želite da se probudite sa savršenim loknama, frizer preporučuje da kosu uveče vežete u nisku punđu i ujutru je samo raspustite. Samim tim, kosa tako svezana u punđu se verovatno neće umrsiti u toku noći, te je potreba za češljanjem još manja.


Pročitaj prethodni

Predstavljen roman „Bandoglavić Strahinja“ u Sremskoj Mitrovici

Pročitaj sledeći

Novogodišnja predstava za decu „Deda Mraz Čistunko i vila Šumela“

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five + 8 =

sr_RSSerbian