Čaj od mušmule: Lekovit posebno za muškarce!


Čaj od mušmule posebno je dobar za muškarce

Čaj od mušmule je koristan i preporučuje se da ga dva puta dnevno piju oni koji žele da reše problem kao što je vrtoglavica, infekcija usne duplje i grla. Veoma je efikasan i za lečenje impotencije kod muškaraca.


Nevolje koje uzrokuje krvarenje desni lako mogu da budu izbegnute. Samo nekoliko puta dnevno ispirajte usta ovim napitkom. Tako ćete sebi na prirodan način obezbediti svež i prijatan dah.

NE PROPUSTITE: Mušmule: Marmelada i čaj za negu usne duplje

Pošto mušmula biljka sadrži kalorije u zanemarljivo malim količinama, sasvim je bezbedna za konzumaciju ukoliko se pridržavate neke od dijeta. Osim toga, zbog svojih lekovitih svojstava i niske koncentracije ugljenih hidrata, veoma je pogodna za dijabetičare, pa im se često i preporučuje.

Kako pripremiti lekoviti čaj

Za pripremu ovog lekovitog napitka potrebno vam je nekoliko sitno iseckanih svežih mušmula. Njih prelijte sa 2 dl vruće vode, poklopite i ostavite da odstoji oko sat vremena. Nakon toga ga procedite, a kao takvog ga možete piti dva do tri puta dnevno, jer će čaj od mušmule izuzetno blagotvorno deluje na vaš organizam.


Pročitaj prethodni

5 jednostavnih koraka da zaštitite mozak od propadanja

Pročitaj sledeći

4 preparata koja su spas tokom hemioterapije

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian