„Bioskop iz bloka“ u Sremskoj Mitrovici: Humanitarne projekcije filma „Vi idite, ja neću!“


Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“ povodom 15 godina od martovskog pogroma i 20 godina od bombardovanja Srbije od strane NATO-a organizovaće u Sremskoj Mitrovici dve projekcije filma „Vi idite, ja neću!“

Projekcije će biti održane u okviru akcije pod nazivom „Bioskop iz bloka“, imaju humanitarni karakter i zakazane su za nedelju, 24. mart od 18 i 20 časova u prostorijama Centra za kulturu „Sirmiumart“ (bivši ZKS).

„Bioskop iz bloka“ je još jedan u nizu humanitarnih događaja koje organizuje Humanitarna organizacija „Srbi za Srbe“, i ogleda se u prikupljanju sredstava za pomoć socijalno ugroženim porodicama kojima ova organizacija pomaže u sklopu svoje redovne misije.

Ovaj film nam otkriva neispričanu istinu o kosovsko-metohijskom stradanju srpskog naroda, njegovog verskog i kulturnog nasleđa kroz celu istoriju, a posebno 1998. i 1999. godine, sa osvrtom na porodičnu dramu nestalog Miloša Ćirkovića.

Film „Vi idite, ja neću!“ nastao je 2015. godine u produkciji Aleksandrija Filma iz Beograda i ovo će biti njegova svetska televizijska premijera.

Snimatelj, scenarista, montažer, kompozitor, režiser: Hadži – Aleksandar Đurović

Ulaz je simboličnih 250 dinara.

Vašim dolaskom direktno pomažete socijalno-ugrožene porodice sa četvoro i više dece!


Pročitaj prethodni

9 saveta za prolećno čišćenje duše: Pustite ono što vam nije suđeno

Pročitaj sledeći

Grumen naših duša

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × two =

sr_RSSerbian
sr_RSSerbian