Balkon kao iz časopisa: 5 trikova za vašu zen oazu


Balkon kao iz časopisa: 5 trikova za osveženje stare terase, tako da izgleda kao iz Architectural Digest-a.

Srem(č)ica se veoma raduje proleću, a još vie prolećnom sređivanju i uređivanju. Kako nismo uvek u mogućnosti da uložimo dosta novca u uređenje našeg prostora, mi smo vam spremili nekoliko trikova da vaš balkon izgleda moderno i udobno. Vaše utočište i vaša zen oaza.


Stavite trsku preko ograde


Trska daje neku posebnu čar – kao da se na moru. Još bolje ako imate neku ružnu ogradu koju će trska svakako da prikrije. Em se štitite od sunca, em od neželjenih pogleda.

Balkon kao iz časopisa
foto: Indizajn

Customized Products

Lampioni

Wholesale Pro

Lampioni su stvarno odlično osvetljenje, a i ukras za balkon. Daju dozu romantike, sasvim dovoljnu bilo da uživate na terasi sami ili sa nekim. I privlače manje komaraca od obične sijalice.

Balkon kao iz časopisa
Balkon kao iz časopisa, foto: 4zida

Nameštaj od paleta

Priuštiv, a šik – nameštaj od paleta sjajno je rešenje za vaš balkon! Možete ga prekrojiti, napraviti, sklopiti i uklopiti baš po vašoj meri. Možete da ofarbate palete u belo, sivo ili pak ostavite u prirodnoj boji. Ukoliko ih premažete zaštitom za drvo – nije problem ni da pokisnu.

Balkon kao iz časopisa
Balkon kao iz časopisa, foto: mogu ja to sama

NE PROPUSTITE: Ubijate kaktuse? Bez brige, evo još otpornije biljke


Biljke, biljke i još biljaka

Biljke su uvek dobra ideja, posebno ukoliko živite u velikom gradu ili pored ulice. Vazduh na vašem balkonu činiće koliko-toliko svežim, a i sam balkon će izgledati kao prašuma. Još ako se usudite da gajite začinsko bilje ili čeri paradajz, ih, nema vam kraja!

Linoleum

Linoleum na podu terase, da, da, dobro ste pročitali. Ko još u ovo vreme može da investira u pločice za terasu? Retko ko… A i šta biste učinili da vam te iste pločice vež sledeće godine dosade? Ništa. Ovako, ukoliko vam pod dosadi samo ga umotate i zamenite novim linoleumom.

Predlažemo imitaciju pločica sa šarom, te kao da sedite na terasi u Barseloni.

Balkon kao iz časopisa
foto: Brana’s divine world


Pročitaj prethodni

Filharmonijski koncerti posvećeni uspomeni na Zorana Đinđića

Pročitaj sledeći

Dara iz Jasenovca od 12. marta u bioskopima u Njujorku

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 14 =

sr_RSSerbian