Alternativom protiv raka


 

Rak je bolest koja ne bira starosno doba. Ljudi kada čuju da su oboleli od raka, ili nekog drugog oblika maligniteta, uglavnom imaju veoma burne reakcije. Strah i suze… Neki pak kreću u borbu protiv bolesti isprobavaću sve i svašta, razne metode. Davljenik se za slamu hvata, ali pitanje je koja je slamka prava.

Danas, na našu radost, možemo da vam prenesemo iskustvo obolele osobe od kancera, da se i sami uverite da nemoguće postaje moguće.

 

Žena je operisala rak dojke i krenučla na zračenja. Efekat zračenja vidite na prvoj slici.

Obratila nam se za pomoć i dobila je čaj od 55 različitih vrsta mediteranskog bilja, kao i kremu kojom će da tretira oštećenu regiju. Naravno, sam proces je praćen i promenom režima ishrane.

Zašto je bitna korekcija režima ishrane? Zato što kroz hranu unosimo kiseline i toksine, kao i parazite, a promenom režima ishrane potpomažemo proces detoksikacije koji je neophodan u toku tretmana.

Vratimo se našoj osobi, koja se nakon 12 dana javila i poslala na drugu fotografiju, gde se vidi kako izgleda njena tretirana regija našćom terapijom nakon samo 12 dana.

Postoji jasan protokol po kome se radi sa obolelima, koji daje rezultate, i to ne na putu izlečenja nego na putu ozdravljenja.

 

Kontakt FB Ivana Jović: https://www.facebook.com/ivana.jovic.568?ref=br_rs

Email: jovic.ivana@hotmail.com

Powered by: Putevi Zdravlja https://putevizdravlja.blogspot.com/

 


Pročitaj prethodni

PROPOLIS: Prirodni antibiotik

Pročitaj sledeći

Promocija knjige „Propast čelo glave“ u Sremskoj Mitrovici

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian