Promocija romana „Bandoglavić Strahinja“ u Sremskoj Mitrovici


ewrfsdfrw

Promocija romana za tinejdžere „Bandoglavić Strahinja“ autora Siniše Soćanina biće održana u sredu, 26. decembra, u 18 časova u čitaonici Biblioteke ,,Gligorije Vozarović“, u Sremskoj Mitrovici.

sdffsd

O knjizi će, pored autora, govoriti i književnica prof. dr Slađana Milenković. Moderator će biti Moravka Todić, viši bibliotekar.

„Bandoglavić Strahinja“ je brz i uzbudljiv roman za tinejdžere koji bez moralisanja govori o najozbiljnijim problemima odrastanja. U njemu će uživati – i ponešto naučiti – i zbunjeni tinejdžeri i njihovi jednako zbunjeni roditelji.

bbgcdfbhg

O romanu: Razbojništvo u školi neočekivano je u vezi sa starom epskom pesmom.

Ko je usred noći provalio u školu i ispreturao sve učionice i kabinete? Šta je tražio? Da nisu umešani ozloglašeni osmaci? Da li će šestak Strahinja konačno nagrabusiti zbog njih? Ko mu šalje misteriozne preteće poruke na Instagramu? A ko ljubavne? Može li neprijateljstvo s fudbalerima iz razreda da se pretvori u drugarstvo? Koliko ga tačno Milica mrzi?

I kakve sve to veze ima s Banović Strahinjom, koga mama zove najvećim frajerom 14. veka?

Savremena tinejdžerska drama s mnogo preokreta i duhovitih dijaloga, emotivna i uzbudljiva školska priča u kojoj se prepliću dve zagonetke: jedna krimi i jedna ljubavna, i jedna o mržnji. Dobro, to su tri. 

ghrtdsger


Pročitaj prethodni

Medeni oblog: Leči kašalj brzo i efikasno

Pročitaj sledeći

Predstavljen roman „Bandoglavić Strahinja“ u Sremskoj Mitrovici

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian