10 saveta za uspešnu 2019. godinu


Naoštrite nož

U vašoj mikroekonomiji, ekspertiza je vaša glavna roba. Ovog vikenda odvojite sat vremena kako biste naveli sva vaša područja stručnosti i razmislite o nekoliko načina na koje možete dalje razvijati svaku od njih.

Pazite na svoje motive

Dajte bez očekivanja da ćete dobiti nešto za uzvrat. Danas, povežite dva prijatelja ili ljude unutar mreže koji mogu pomoći jedni drugima. Dobra karma će se vratiti.

Prihvatite svoje putovanje

Uspeh nije toliko destinacija koliko je putovanje, i mi smo u najboljem stanju kada rastemo. Večeras napiši sve pozitivne osobine koje već koristiš i ceniš ih.

Plaćajte unapred

Svima nama treba pomoć mentora kako bismo maksimalno iskoristili svoj potencijal. Zato postanite sredstvo za mladu osobu, bez obzira da li je to tinejdžer sa obećanjem ili neko ko tek počinje u svojoj karijeri. Nije uvek potrebna kritika, savet i podrška su često sasvim dovoljni.

Pozovite svog doktora

Jedna od najvažnijih stvari koju možete da učinite za svoje zdravlje je da održavate redovnu vezu sa svojim lekarom. Ako niste navikli da zakazujete redovne preglede, uradite to što pre.

Trampa

Da li postoji loša navika koju želite da eliminišete? Nacrtajte neke ideje za ono što ćete zameniti – pozitivniju naviku da olakšate tranziciju. Delajte odmah.

Razgovarajte

U svakodnevnoj rutini lako je počivati na onome što je prijatno u odnosima. Izvedite svoju značajnu osobu na večeru ove nedelje i otvorite dublji razgovor o svojim zajedničkim ciljevima.

Recite im hvala

Pobrinite se da specijalni ljudi u vašem životu znaju koliko vam znače. Stavite podsetnik na vaš kalendar – čak i jednom prilikom izražavanja zahvalnosti svakog meseca. To je ključ za poboljšanje vaše svrhe. Prećutite nepotrebnu kritiku, ne kompliment.

Lista za obaviti

Jedna od najuzbudljivijih stvari u vezi sa odmorom je uzbuđenje koje vodi do njega – to je nešto na šta se radujemo. Napravite potpunu listu stvari koje želite da radite u životu. Predviđanje će vas energizovati.

Probaj – pa šta bude

Strah i sumnju u sebe ima previše ljudi. Ako ste zabrinuti zbog nečega daleko na horizontu, razmislite o nekom drugom trenutku kada ste uspeli da postignete ono što vam se činilo nemoguće, i dopustite da vam to pamćenje pruži mir.


Pročitaj prethodni

Očistite svoje telo od šećera za 10 dana

Pročitaj sledeći

Ispeglajte svoje lice uz pomoć kvasca!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

sr_RSSerbian